0
Nu aveti produse in cos

0

Aromaterapie

Descoperiți gama noastră de lumânări de ceară de soia,cocos și rapiță, parfumate cu arome celebre si certificate IFRA,în recipiente de lux. Vă puteți răsfăța cu o lumânare naturală care va mirosi divin, este sigură și curată în ardere.

 

Lumina moale vă va conforta spațiul cu pâlpâirea caldă a flăcării. Cu parfumuri luxuriante, puteți alege potrivit pentru spațiul și starea dvs. de spirit. Făcute cu ceară naturală vegetală din surse durabile, aceste lumânări ard lent și uniform, oferindu-vă ore de parfum blând.  

Fiecare produs este creat cu drag și turnat manual în loturi mici în România , cu uleiuri premium, care vă vor oferi e emoție unică

 

În produsele noastre nu există aditivi sau vopsele toxice. Tipurile de ceară folosite sunt 100% naturale, fitilele de bumbac fără plumb și cele mai fine parfumuri premium. Toate sunt vegane și netestate pe animale. Borcanele și toate ambalajele produselor sunt complet reciclabile. Le-am combinat cu pasiunea mea pentru a crea o emoție de neuitat! Pur și simplu spălați orice ceară reziduală cu apă caldă și săpun, iar recipientul poate fi refolosit.

  1. 1
  2. 2
  3. 3
  1. 1
  2. 2
  3. 3