0
Nu aveti produse in cos

0

Despre noi

MAGAZIN ONLINE DE BIJUTERII DIN ARGINT 925 SI CRISTALE SWAROVSKI

 

CU FIECARE BIJUTERIE, PRIMESTE O BUCURIE!

 

”Calitatea nu este niciodată un accident, ea este întotdeauna rezultatul intențiilor mărețe, efortului sincer, orientarii inteligente si executiei abile; ea este alegerea ințeleaptă dintre mai multe alternative” - Willa A. Foster.


      Acesta este principiul care stă la baza realizării produselor Cristal Bijou, acolo unde se folosesc materialele de cea mai bună calitate, certificate de institutiile acreditate din țara noastră, acolo unde grija pentru fiecare obiect unic obtinut este primordială, iar întregul proces, de la design la produsul final este ridicat la rang de artă.
Fiecare bijuterie handmade pentru doamne sau domnisoare, TE VA ATRAGE, si vei simti gustul pentru rafinat, unic, frumos. La noi vei gasi acele produse prin care sa iti poti transmite sentimentele, care te vor ajuta sa iti pui in valoare frumusetea naturală, sau care va face o zi mai speciala din viata unei persoane apropiate, dariundu-i un CADOU.

Pe langa produsele regasite pe site,tinem cont de ceea ce va doriti si concepem cercei, inele, pandante, bratari, butoni sau seturi, care sa va reprezinte, chiar modele unicat, pe design-uri speciale, moderne, personalizate.

Apreciem fiecare client nou, recompensam un client fidel si lucram fiecare comanda cu grija, pasiune si suflet. Ne dorim sa fim la inaltimea asteptarilor dumneavoastra, sa va oferim bijuterii frumoase, un raport pret-calitate corect si cel mai important, sa reveniti mereu cu drag!


Fiecare bijuterie este însoțită de factură, care vă îndemnăm sa o păstrați ca și garanție de 6 luni a produsului.