0
Nu aveti produse in cos

0

Returnare produse

Conform OG nr. 130/2000 privind regimul juridic al contractelor la distanta completata de  Legea nr. 51/2003, "consumatorul are dreptul de a denunta unilateral contractul la distanta, in termen de 10 zile lucratoare, fara penalitati. Singurele costuri care cad in sarcina consumatorului sunt cheltuielile directe de returnare a produselor". Pentru returnarea Produsului Cumparatorul trebuie sa notifice in scris acest lucru la adresa de email contact@cristalbijou.roNumai cererile scrise se vor lua in considerare. In maxim 30 de zile de la data returnarii Vanzatorul va inapoia contravaloarea produsului in contul Cumparatorului sau prin mandat postal. Cheluielile de returnare,comisioanele bancare si valoarea transportului initial al comenzii, vor fi suportate de Cumparator si se vor scadea din suma de returnat. Suma de returnat, va fi transferata clientului in contul bancar completat de acesta in formularul de mai jos.

Exceptie fac toate produsele din categoria "Produse Personalizate",acestea fiind considerate executate la comanda , produsele la care s-au executat servicii de gravura, orice servicii de constructie, servicii de imprimare foto sau produse care au suferit modificari la solicitarea clientului. Produsul trebuie sa fie in aceeasi stare in care a fost expediat, fara defecte si urme de folosire/purtare. Cind se face un retur, veti primi doar contravaloarea produselor, nu si a taxelor de transport.Taxele de transport pentru retur sunt suportate in totalitate de dvs. indiferent de modalitatea de transport aleasa.

De asemenea, Cumparatorul poate returna un Produs livrat gresit de catre Vanzator. Si in acest caz Cumparatorul trebuie sa notifice in scris acest lucru in termen de maxim 48 ore de la data primirii coletului la adresa de email contact@cristalbijou.ro.

In eventualitatea in care Produsul achizitionat este nefunctional sau prezinta vicii de fabricatie, acesta va fi inlocuit cu un produs functional, cu conditia notificarii in scris a Vanzatorului la adresa de email contact@cristalbijou.ro in termen de 48 de ore de la primirea produsului. In situatia in care Produsul nu mai este disponibil fie se va inlocui cu un produs similar, la alegerea clientului, fie se va returna contravaloarea acestuia.

Cumparatorul se obliga sa returneze Produsul in ambalajul original, insotit de toate accesoriile si documentele originale. Nu se pot returna(vor fi refuzate de catre Vanzator) Produsele care prezinta modificari fizice, lovituri, ciobiri, zgarieturi, socuri, etc.


Formular retur:


Numarul de comanda il puteti obtine din email-ul de confirmare al comenzii

Daca returnati mai multe produse, va rugam sa specificati fiecare cod despartit de virgula.

* Declar ca am cel putin 16 ani impliniti, am citit si sunt de acord cu Politica de prelucrare a datelor personale.